Gürkan TEKİN - Okul Müdürü

1986 yılında Uşak ilinde doğdu. İlköğrenimini Uşak ili Mehmetçik İlkokulu ve Halit Ziya Uşaklıgil Ortaokulu’nda bitirdi. Orta öğrenimini Denizli Anadolu Lisesi’nde tamamladı. 2004 yılında girdiği Afyon Kocatepe Üniversitesi Uşak Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden 2008 yılında mezun oldu. Aynı yıl Van ili Beşbudak İlköğretim Okulu’na Müdür Yetkili Öğretmen olarak atandı. 2010 yılında Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü emrine atandı. Daha sonra Balıkesir İli Karesi İlçesi Ali Hikmet Paşa İlköğretim Okulu’nda Müdür Yardımcılığı( Görevlendirme) ve Balıkesir İli Dursunbey İlçesi Sebahattin Göndür İlkokulu’nda öğretmenlik görevlerinde bulundu. 2019 Yılı Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı sonucu Karesi İlçesi Tatlıpınar İlkokulu’na Müdür Yardımcısı olarak atandı. 2021 Yılı Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı sonucu Susurluk İlçesi Şerafettin Tunalı İlk-Orta Okulu’na Okul Müdürü olarak atanan Gürkan TEKİN  evli ve bir çocuk babasıdır.

(266) 865 2905 Eposta